Boka bystugan


Bodarnas bystuga byggdes i slutet av 1980-talet av bybor. Den har sedan dess utgjort ett attraktivt uthyrningsobjekt. Stugan lämpar sig för såväl möten och fester, som gymnastik och yoga. Dess läge är perfekt – naturnära och mitt i kommunen. Parkeringsmöjligheterna är dessutom goda.

Boka bystugan genom att kontakta stugvärden på 070-62 24 401

Prislista

Resurs  Pris
Hyra hela Bystugan, alla rum, från fredag 17.00 till Söndag 14.00 (100kr per timme om hyresgästen ska hyra mer tid) 1500 kr
Hyra av hela bystugan, alla rum, dag och eller/kvällstid 125kr per timme
Hyra av stora salen och kök, dag och eller/ kvällstid 100kr per timme
Hyra av lilla salen och kök, dag och/ eller kvällstid 75 kr per timme
Bastu 200 kr
Hela festplatsen, för kommersiell verksamhet, kostnad per dygn (festplats, dansbana, kokhus, utedass, parkering på åker, gräsklippt) Pris beslutas av Bodarnas bystugeförenings styrelse
Festplatsen (festplats, dansbana, utedass) 500 kr

Bystugan har en stor sal med 100st stolar, ett kök, en liten sal med 14st stolar och en bastu. Utöver det finns två toaletter, varav en handikappanpassad, och ett väl tilltaget kapprum. Vi är rädda om våra hyresgäster. Bredvid brandsläckaren sitter det en hjärtstartare.

I anslutning till festplats
Byns festplats med kokhus och dansbana ligger i anslutning till byggnaden. Dansbanan ger möjlighet till utomhusfester med tak över huvudet. Den är försedd med en scen.

Stora salen rymlig
Den stora salen lämpar sig som dansgolv och för middagar med flera bord. Den passar även för gymnastik, yoga och liknande. Här finns 100 stolar och en stereoanläggning med CD. Det går även att koppla in dator/mobil via vanlig hörlurssladd och spela musik. Fiber med WIFI finns. Det finns även en storbildsprojektor i taket med HDMI och VGA anslutning. Personer som använder hörapparat kan koppla sig mot en teleslinga. Maximalt 150 personer får vistas i lokalen samtidigt.

Lilla salen – ett konferensrum
Lilla salen är ett konferensrum, med whiteboard, blädderblock och overhead. Det är 14 sittplatser runt bordet, men sällskap uppemot 20 personer brukar använda salen för möten.

Köket modernt
Köket är fullt utrustat och modernt med snabbdiskmaskin. Här finns allt som behövs för att tillreda en festmåltid, och dessutom porslin, bestick, glas i olika format samt uppläggningsfat. Köket är försett med en bekväm serveringslucka in mot stora salen.

Pris beroende på önskemål
Priset för att hyra bystugan varierar efter behov. Det går till exempel att hyra lilla salen separat, och att tilläggshyra eller hyra enbart kokhus och dansbana. För den som vill avrunda mötet på ett avslappnande sätt går det att hyra bastun. Kontakta stugvärden på numret ovan för att få prisinformation.

Städutrustning finns
När det gäller städning finns allt som behövs: dammsugare, städvagn, rengöringsmedel.