Sista chansen att anmäla sig till dragskivan


Har du anmält dig till dragskivan, den galaliknande avslutningen på lotterisäsongen? Om inte, i dag 3/9 är den sista chansen till detta. Anmäl dig till Pia Peters, se uppgifter nedan.

Dragskiva äger rum lördag 10/9 och börjar klockan 18. Först serveras välkomstdrink. Därefter serveras exotisk bricka från ICA Djurås. Folköl, cider eller Loka ingår. Till efterrätt vankas kaffe och Brittatårta.

Obs! Vi har serveringstillstånd och kommer att sälja starköl och rött/vitt vin. Av den anledningen är inga medhavda drycker tillåtna.

Trubaduren Tomas Andersson (som var med på första Dragskivan) underhåller. Det blir dragning av storvinsterna med sidovinsterna i form av trisslotter.

Anmälan till Pia Peters, senast 3/3 på 0241-10838, 073-592 1958, Stubbtäppa 4, Bodarna.

Dragskivan kostar 250 kr/person. Man kan betala kontant, till bankkonto Swedbank clearingnummer 8166-1 kontonummer 934 721 1154 eller swisha bystugeföreningens swishnummer: 1232360048.

Meddela Pia om eventuell specialkost samt om du redan nu vet hur du vill göra med lotten (behålla den, köpa ännu en eller lämna in den till försäljning). Lotten kostar fortsatt 700 kr, den gäller ett helt år! Den ger chans att vinna månadsvinster under elva månader och vinster vid dragskivans dragning.

Ungefär hälften av försäljningen går tillbaka i vinster och den andra hälften går till bystugeföreningens fortsatta verksamheter. Så ditt deltagande i lotteriet gör skillnad!


Om Dan

Dan Forslund är upphovsman till Bodarnas hemsida (som såg sitt ljus i första versionen 2008), och den som utvecklar och uppdaterar den.