Tre kommande evenemang


För att ni ska hinna planera in kommande by-händelser i kalendrarna kommer datum för mettävling, Boan-dagen och Dragskivan redan nu.

Först ut är mettävlingen, där den viktiga kampen om byns bästa fiskare avgörs. Mettävlingen äger i vanlig ordning rum vid badplatsen nere vid Ävia. Datum är lördag 6 augusti. Mer information följer, både på hemsidan och anslagstavlorna runt byn. Tipsa gärna vänner och bekanta.

Boan-dagen blev en succé sist. Vi gick tillsammans runt byn, några testade häst och vagn, och lyssnade på spännande historier om byn och de som har bott här. I år arrangeras Boan-dagen lördag 10 september, dagtid.

På kvällen 10 september, efter Boan-dagen, är det dags för Dragskivan. Webbredaktionen vågar gissa att det blir som föregående år: god mat, spänning och lyckliga lotterivinnare, musik och en kväll i goda vänners lag.

Mer information om Boan-dagen och Dragskivan kommer när evenemangen närmar sig.


Om Dan

Dan Forslund är upphovsman till Bodarnas hemsida (som såg sitt ljus i första versionen 2008), och den som utvecklar och uppdaterar den.