Boandagen i år igen


Hösten 2015 arrangerades den första Boandagen, som var en historisk vandring med intressanta berättelser. Samma kväll festades det i bystugan med spännande final i bylotteriet. Nu kan webbredaktionen avslöja att det här upplägget blir av i år igen.

Det är långt till hösten, men eftersom flera personer har hört av sig och frågat om en fortsättning på det populära evenemanget kommer informationen redan nu. Boan-dagen och Dragskivan kommer att bli den 10/9. Mer information kommer när det närmar sig.

Har du några tankar och önskemål kring detta? Kontakta info@bodarne.se så för vi informationen vidare till styrelsen.

Här kan du läsa lite om förra årets Boandagen, och se en film från Kölna


Om Dan

Dan Forslund är upphovsman till Bodarnas hemsida (som såg sitt ljus i första versionen 2008), och den som utvecklar och uppdaterar den.