Uppdateringar på hemsidan


Nu har det ändrats en del på hemsidan. Och mer kommer framöver.

Som ni kanske sett har utseendet ändrats, för att ge en bättre läsupplevelse och för att funka bättre på mobila enheter. Har ni några önskemål kring det?

Nu har även en del av innehållet fyllts på. Under Hyra bystugan är informationen uppdaterad med nya bilder, och så har vi lagt till att bystugan numera har en hjärtstartare samt hörslinga. Hjärtstartaren är relativt ny, men hörslingan har ju funnits en stund utan att den stått med i texten.

Under Hitta hit har en del information fyllts på. Hyresgästerna använder ofta GPS/mobiltelefoner för att hitta till Bodarnas bystuga, så nu står det vad de ska söka på. Om ni har fler förslag/mer information att fylla på med här, maila gärna info@bodarne.se.

Framöver planeras en karta över byn med vägnamn. Den verkar inte finnas digitalt i nuläget, så det är alltså en produktion som behöver göras. Den som sitter på en digital version av bykartan med vägar, maila gärna på ovanstående adress.

Även den historiska sektionen planeras att fyllas på. Troligen blir det ett till möte om den saken också.


Om Dan

Dan Forslund är upphovsman till Bodarnas hemsida (som såg sitt ljus i första versionen 2008), och den som utvecklar och uppdaterar den.