Erks slår till igen


Hasse Erks med familj vann bylotteriets dragning i december. Nu är det dags igen – med samma nummer på lotten.

Det är nummer 23 som vinner februari månads dragning. Vi gratulerar vinnarna!

Annan aktuell information:
Kommande lördag är det dags för den andra musikkvällen i ordningen, som hålls i bystugan. Ni som inte har förhandsbokat kan göra detta via numret i förra bloggposten (även SMS fungerar), eller genom att maila till info@bodarne.se

Den historiska träffen som anordnades i byn för över ett år sedan kommer att få en uppföljning. Nu är styrelsen på gång med förvaring av dokument, och när dessa ska placeras in i sitt nya hem kan vi ju passa på att titta igenom dem. Eller vad säger ni? Tid för träffen får vi återkomma till, men det blir inget på den här sidan av årsmötet.


Om Dan

Dan Forslund är upphovsman till Bodarnas hemsida (som såg sitt ljus i första versionen 2008), och den som utvecklar och uppdaterar den.