Kreativt styrelsemöte


Kreativt. Så beskriver styrelseledamoten Johan Olsson torsdagskvällens styrelsemöte i bystugan.

– Trots lågt deltagande av olika anledningar blev en hel del saker beslutade. Ett antal investeringar klubbades igenom. Golvet i köket och hallen skall läggas om, en ny kaffebryggare skall köpas in, besticken skall förnyas, kyl/frys och spisen skall ersättas och en datorprojektor skall köpas in, berättar Johan.

En diskussion kring hyreshöjningar utmynnade i ett förslag till årsmötet och kommer att beslutas där. Förhoppningen med investeringarna är att kunna förbättra skicket på bystugan för att tjäna byn bättre och för att göra den mera attraktiv för hyresgäster.

 


Om Dan

Dan Forslund är upphovsman till Bodarnas hemsida (som såg sitt ljus i första versionen 2008), och den som utvecklar och uppdaterar den.