Bodarnas hemsida #3 2


När du läser detta ser du också att hemsidan fått sig en ansiktslyftning. Mycket är sig likt, och innehållet har flyttats med, men det är en ny teknik som driver sidan.

Hela tanken med övergången till ny teknik är att det ska bli enklare att ändra den framöver. Den är helt enkelt förberedd för förändringar. Den är dessutom betydligt mer lämpad för flera skribenter än de föregående versionerna. Om det är någon som har något ni skulle vilja dela med er av på något sätt – tveka inte att hör av er. Det kan vara bilder, recept, dikter – eller om ni helt enkelt vill blogga om något.

Det här är den tredje versionen av hemsidan. Den andra versionen lanserades faktiskt för mindre än ett år sedan. Så kan det vara med ideellt arbete – det ger utrymme för experiment och får utföras av det enkla syftet att det är roligt.

För den kunnige: nu drivs sidan av WordPress. Föregångar-systemet heter Joomla. Den allra första versionen av Bodarnas hemsida kodade jag för hand.


Om Dan

Dan Forslund är upphovsman till Bodarnas hemsida (som såg sitt ljus i första versionen 2008), och den som utvecklar och uppdaterar den.

Kommentarer

  1. Dan Forslund skriver:

    Tyck gärna till här i kommentarsfältet. Vi på redaktionen vill gärna ha in era synpunkter och önskemål kring hemsidan.

  2. En trevlig ansiktslyftning och jag gillar tanken på att ge andra möjlighet att bidra – håller tummarna för er!
    Härligt med aktiva människor som tar tag i saker själv, jag tror att det är ett måste för oss som bor på landsbygden.