Ny version av hemsidan


Det har inte hänt så mycket på hemsidan på ett tag. Anledningen är att en ny version är på gång. Förhoppningen är en lansering innan året är slut.

Version tre av Bodarnas hemsida kommer att vara byggd på en annan ”motor” än nuvarande (WordPress). Det borgar för kortare laddningstider och bättre integration med övriga tjänster på internet (som till exempel sociala medier).

Status just nu är överföring av gammalt material. Det gamla materialet ska följa med på den nya sidan, så att besökarna bekvämt kan bläddra i arkivet. Det tar sin tid, eftersom vi trots allt fått en del material i arkivet genom åren.

Adressen till hemsidan kommer att vara densamma, så ni som besökare behöver inte göra något för att ”hänga med” till den nya sidan.


Om Dan

Dan Forslund är upphovsman till Bodarnas hemsida (som såg sitt ljus i första versionen 2008), och den som utvecklar och uppdaterar den.