Det är vi som gör hemsidan


Det är dags att vi presenterar webbredaktionen på denna eminenta hemsida.

Dan Forslund är informationsansvarig i byn, och initiativtagare till hemsidan. 33 år gammal och bor med frun Sofia och dottern Alma, två år i vår, samt de två kattdamerna Gunnel och Rosmarie.

Johan Olsson är medhjälpare och idéspruta. Liksom Dan bidrar han med fotografier och texter till sidan, och är även aktiv i festkommittén. Johan är 30 år och jobbar som gymnasielärare i matematik och fysik. Han lever ihop med flickvännen Maria och katterna Caesar och Brutus.

Erik Forslund är historiskt sakkunnig. Med sina 87 år ”innanför västen” har han stor erfarenhet av att vara boanbo på heltid. Eftersom han kom hit som fosterbarn som 8-åring, och inte är infödd i byn, hade han ett naturligt utifrånperspektiv redan från början. Erik ligger bakom samtliga texter som hittills publicerats i den historiska sektionen av sidan. Han bor ihop med frun Gunvor och hunden Lisa.

Trion som driver hemsidan. Från vänster: Johan Olsson, Erik Forslund och Dan Forslund.

Trion som driver hemsidan. Från vänster: Johan Olsson, Erik Forslund och Dan Forslund.


Om Dan

Dan Forslund är upphovsman till Bodarnas hemsida (som såg sitt ljus i första versionen 2008), och den som utvecklar och uppdaterar den.