Större hemsideuppdatering på gång


Under den senaste tiden har webbredaktionen varit upptagen med en rejält uppdaterad version av byns hemsida. Lansering förväntas ske innan våren.

Hemsidan har, i nuvarande skick, existerat sedan oktober 2008. Populär och välanvänd; bland annat länkas den ofta till av mäklare när fastigheter i bygden ska säljas.

Men ingenting bra som inte kan bli bättre. Vad sägs till exempel om att slippa flera fönster som öppnas för att kunna komma åt allt innehåll? En annan plan är att göra sidan mer lättanvänd för ovana användare. Möjligheter för fler att skriva artiklar/texter utan krav på avancerade datakunskaper finns också med i bakhuvudet. Dessutom ska det bli enklare att föra in filmer och bilder.

Innehållet på den nuvarande sidan flyttas över, samtidigt som det dyker upp ”nymodigheter” som evenemangskalender. Inget går förlorat av det gamla, och den nuvarande versionen av hemsidan ska kunna nås, liksom gamla inlägg i Boanbloggen.

Maila gärna önskemål om den kommande sidan till info@bodarne.se. Finns det något du har saknat på den nuvarande?


Om Dan

Dan Forslund är upphovsman till Bodarnas hemsida (som såg sitt ljus i första versionen 2008), och den som utvecklar och uppdaterar den.