Referat av styrelsemöte


Här följer en kort rapport från tisdagskvällens styrelsemöte:

Styrelsemöte 20:e september 2011

Styrelsen har haft ett möte och avverkat en mängd frågor över en kopp kaffe och munk. En fixardag med upprustning av byns allmänna ytor har spikats helgen 11-12 maj. Händiga, arbetssamma och övriga är välkomna att anmäla intresse. Närmare detaljer diskuteras på årsmötet i slutet av mars. Några inköp för att rusta upp bystugan har diskuterats och ansvariga för undersökning av priser har utsetts. Nya vitvaror, ny golvmatta och lite ny utrustning i köket behöver uppdateras. Golvet  är i skriande behov av polering. En projektor att koppla till datorer skall införskaffas efter många förfrågningar från hyresgäster i bystugan.

Nya riktlinjer för hur stugvärd skall organiseras har tagits fram som förslag till årsmötet.

 Johan Olsson
Styrelseledamot


Om Dan

Dan Forslund är upphovsman till Bodarnas hemsida (som såg sitt ljus i första versionen 2008), och den som utvecklar och uppdaterar den.