Två isprinsar vid hockeyplanen


När Boans nyhetsredaktion var ute på en promenad såg de febril aktivitet bredvid bystugan. Hungriga efter att göra ett reportage fick de undersöka saken närmare. Vid den gamla hockeyplanen hittades två isprinsar med sin uppfinning. De var i full färd med att spola planen. Eftersom det inte gjorts något förarbete på marken var den knölig och svår att fylla med vatten. Det resulterade i en ojämn is och många mannatimmar till spillo. Här och var fanns också gropar i isen från spolning i alltför kallt väder.

Tvenne isprinsar Erks

Tvenne isprinsar Erks

Trots alla motgångar fanns dock ett gott humör och ett antal glada blivande hockeyproffs. Det skrindades flitigt runt groparna.

Det florerar också rykten om att det kan tänkas bli en Boankamp där på isen, men fortfarande är allt på skissbordet.


Om Dan

Dan Forslund är upphovsman till Bodarnas hemsida (som såg sitt ljus i första versionen 2008), och den som utvecklar och uppdaterar den.