Uppdaterad bystuga


Det är inte bara i cybervärlden Boan uppdateras. Nu har en ny fin diskmaskin installerats i vår trevliga bystuga.

En fördel med diskmaskiner är att de levererar ren disk. Något som den nu utbytta apparaten inte klarade av. Det blev pensionering och tack för lång och trogen tjänst lagom till vintern började bita oss i kinderna.

Den nya förmågan ska se till så att våra ärade hyresgäster får rena bestick och tallrikar, och dessutom lämnar samma resultat efter sig. Den bör även spara lite på slantarna, eftersom den förra maskinen fick lov att köras två gånger för att få riktigt rent. Nyare maskiner förbrukar dessutom mindre energi.

Texten om bystugan (klicka på knappen ”Hyra bystugan” i menyn på sidan) har uppdaterats med kort omnämnande kring maskinuppdateringen.


Om Dan

Dan Forslund är upphovsman till Bodarnas hemsida (som såg sitt ljus i första versionen 2008), och den som utvecklar och uppdaterar den.